Jste zde:

  1. Úvod
  2. Drogerie
  3. Poradna

C

Ceramid
Tmelová látka mezi buňkami kůže, vyrábí se také synteticky.
Číslo CI
Číslo Colour Index. INCI označuje barviva v kosmetice. V dekorativní kosmetice (např. oční stíny), která se nabízí ve více barevných odstínech, se uvádí barviva po znaménku "+/-" v hranatých závorkách. Aby se pro malé produkty, kupříkladu pro rtěnky, nemusela vyrábět samostatná etiketa s individuálním složením barviv, je možné uvádět všechna barviva užitá v určité produktové linii najednou.


[ ↓ k obsahu ↓ ]