Jste zde:

  1. Úvod
  2. Drogerie
  3. Poradna

I

INCI ( International Cosmetic Ingredients)
Od roku 1998 závazný jednotný předpis pro kosmetické produkty v zemích Evropské unie. Označení platí pro všechny přísady použité při výrobě a obsažené ve finálním produktu. Přísady se uvádějí pod svými označeními podle INCI (v anglickém jazyce, rostliny latinsky) a to v sestupném pořadí koncentrace. To znamená množství, v jakém jsou zapracovány do produktu – tedy látka s největším podílem na začátku a za ní se sestupně všechny ostatní.


[ ↓ k obsahu ↓ ]